Nova napeta zbivanja s omiljenim junacima!

Momčilo Otašević, koji je u domaćoj seriji ''Drugo ime ljubavi'' utjelovljuje pilota Sašu otkriva svoje mane i vrline. Nakon dugo promišljanja, u intervjuu za Nova buzz, popularni glumac za manu je odabrao lijenost, a za vrlinu dobrotu. Osim toga otkrio je i koji mu je omiljeni sladoled te u detalje opisao njegov okus. ''Izvana je čokolada, pa vanilija, a skroz unutra je jagoda, kao izmiksana. To je sladoled mog djetinjstva'', rekao je Momčilo.

Što je još rekao o sebi možete pogledati u videu:





U sljedećoj epizodi hit serije pogledajte kako se nakon udarca u glavu Saša osjeća sve gore, jer mu se vraća sjećanje. Uvjeren je da ludi. Odlazi kod Jelene u nadi da će mu ona pomoći i ona ga, zabrinuta, šalje neurologu. Saša se budi u bolnici nakon što je izgubio svijest. Svega se prisjetio. Odlučuje otići u Zagreb kako bi od detektiva saznao sve što je moguće o Dolores.



Nada shvaća da je Karmela osoba koja je izgubila novčanik i narukvicu. Odlazi kod Petra i pokazuje mu narukvicu, uvjerena da je konačno pronašla svog unuka.

Tamara planira iskoristiti snimku razgovora Karla i Julije kako bi se oslobodila Krpanovih. No Jelena ne želi da se Tamara miješa u razotkrivanje kriminalnih radnja obitelji Krpan. Tamara je razočarana i smatra da joj Jelena opet ne daje podršku. Kad Karmela od Petra dozna da ga je Nada pitala za narukvicu shvati da je Nada sve povezala. Očajna, zove policiju i lažno svjedoči protiv Nade. Policija dolazi po Nadu i privodi je zbog pokušaja ubojstva Ivana.

Nova napeta zbivanja s omiljenim junacima pratite od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

„E, ovo si baš jako fulala!“ BFF kviz Arija Rizvić i Katarina Baban | Drugo ime ljubavi

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju