Utjelovit će mladog odvjetnika Andriju Golubića, Profesorovog (Ljubomir Kerekeš) otuđenog sina.

 Gledatelji će Andreja Dojkića u novoj ulozi moći vidjeti već u petak 6.travnja, a riječ je o šarmantnom i duhovitom liku koji je zbog očevih problema s alkoholom odrastao samo s majkom. Ne želi čuti za oca, ali je on uvelike utjecao na njegov život. Njegova srdžba bila je toliko jaka da je odbio nositi očevo prezime i uzeo majčino djevojačko, Golubić.

„Andrija je priča o povrijeđenosti. U radnju će donijeti konflikte, obrate, istine i laži, emocije, bijes, prijateljstvo, ali i ljubav“, temeljito je Dojkić opisao svoju ulogu i dodao kako gledatelji mogu zaista puno očekivati od njegova lika.

Andrija dolazi u Vrhovac privučen zovom novca i izrazito je sebična osoba koja ne mari previše za druge ljude u svojoj okolini. „Nije bilo lako opravdati njegove postupke i ponašanje prema ljudima koji su ga zaista voljeli, a on ih je odbijao da ne bi opet bio povrijeđen“, rekao je Andrej Dojkić o ulozi šarmantnog odvjetnika i dodatno pohvalio ekipu serije. „Atmosfera na snimanju ove dramske serije bila je odlična. Super glumačka ekipa, kao i tehnička. Baš mi je drago da sam dio ovoga projekta i da sam imao izazov baviti se karakterom Andrije“, rekao je poznati glumac.

Hoće li kod Andrije presuditi ljubav prema novcu i sebičnost ili će se ipak uspjeti promijeniti? S kim će imati najbolji odnos? Kako će Profesor reagirati na susret sa sinom? Kakve će promjene u Vrhovac donijeti Andrijin dolazak tek ćemo saznati, ali to nije jedina novost koja očekuje gledatelje najgledanije domaće serije. Hoće li Sonja i Tomo uspjeti pronaći rješenje kako zaustaviti Ranka i hoće li se Tomo izvući iz zatvora?

Čekaju nas brojni zapleti, a gledatelji će sve moći vidjeti u novim nastavcima od ponedjeljka do petka na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju