Uz nastupe osmero kandidata gotovo pola milijuna gledatelja.

 Gledatelji su s velikim nestrpljenjem dočekali povratak najgledanijeg showa, a on je i ovaj put opravdao titulu najbolje zabavne emisije. Prema službenim podacima ''Tvoje lice zvuči poznato'' je ove nedjelje pratilo gotovo pola milijuna gledatelja te je, nakon Dnevnika Nove TV, show bio najgledanija emisija dana. Nakon pauze, gledatelji su jedva dočekali novu dozu zabave, a emisija je ostvarila 35,5 posto udjela u gledanosti. I na društvenim mrežama pratili su se intenzivno nakon emisije svi nastupi i nevjerojatne transformacije od Lu Jakelić, Lane Klingor, Marine Orsag, Nede Parmać, Fabijana Pavla Medvešeka, Siniše Ružića, Maria Valentića i Marka Braića, te je show imao 240 tisuća video pregleda na Facebooku i YouTubeu.

Nove transformacije osmero kandidata gledatelji imaju priliku pogledati u nedjelju 4.listopada u 20.15 sati. Nove uloge su već dodijeljene, pa ćemo tako Fabijana Pavla Medvešeka u sljedećoj emisiji vidjeti u duploj transformaciji jer će nastupiti i kao Ed Sheeran i Andrea Bocelli. Pobjednica posljednje emisije, Lu Jakelić, ovaj put ''skida'' Amy Winehouse, Neda je dobila priliku imitirati Doris Dragović, Marina će dočarati spot Dubioze kolektiv, a Siniša Ružić će biti transformiran u repera 50 Cent. Gljiva je odredila da Mario postaje Shaggy, zahvaljujući Marku Braiću prisjetit ćemo se velikog hita Dine Dvornika, dok će nas Lana Klingor Mihić 'počastiti' nastupom Akija Rahimovskog iz Parnog valjka.

Pratite Backstage s Miom od ponedjeljka do četvrtak na YouTube kanalu showa Tvoje lice zvuči poznato. Čekaju vas brojna iznenađenja!

Ne propustite novu emisiju hit showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' u nedjelju od 20.15 sati na Novoj TV! Propuštenu emisiju pogledajte besplatno na novatv.hr


Izvor: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 27.9.2020.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju