U prvim minutama Nove godine uz Novu TV bilo je više od 700 tisuća gledatelja

 Već tradicionalno Nova TV donosi najbolji i najgledaniji novogodišnji program, a o tome svjedoče i rezultati gledanosti. Nova TV grupa kanala apsolutni je pobjednik novogodišnje noći, a u prvim minutama Nove godine uz Novu TV bilo je više od 700 tisuća gledatelja.

Najgledaniji program na svim televizijama na Staru godinu bio je Dnevnik Nove TV uz kojeg se informiralo više od 670 tisuća gledatelja, s ostvarenih 38,5 posto udjela u gledanosti.

Na Staru godinu gledatelje je oduševio borilački spektakl Cro Cop vs. Tsuyoshi Kosaka. Pobjedu Mirka Filipovića pogledalo je više od 668 tisuća gledatelja tisuća gledatelja, a sama borba je ostvarila 37,5 posto udjela u gledanosti.

Glazbena emisija ''I godina Nova 2018.'' ostvarila je udio u gledanosti od 41,4 posto, a uz brojne glazbene hitove najpopularnijih domaćih i regionalnih izvođača i humoristične skečeve zabavljalo se više od 541 tisuća ljudi.

Gledatelji su se zabavili i uz uvijek smiješne Fazlinoviće, pa je tako uz epizodu ''Lud zbunjen normalan'' bilo također više od pola milijuna gledatelja. Nova TV je posljednjeg dana u 2017. bila najgledanija televizija s ostvarenim udjelom u gledanosti od 34,7 posto u udarnom terminu, a 26,7 posto u cijelom danu.

I prvog dana nove godine najgledaniji kanal bio je Nova TV s ostvarenim udjelom u gledanosti na cijelom danu od 27,8 posto što je 85 posto bolje od prvog konkurenta, odnosno 141 posto bolje od drugog konkurenta. Uz Dnevnik Nove TV 1.siječnja 2018. bilo je čak više od 802 tisuće gledatelja (44 posto udjela u gledanosti), a drugi najgledaniji program bila je serija ''Bit ćeš moja'' uz koju je bilo više od 612 tisuća gledatelja (34,5 posto udjela u gledanosti).


Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 31.12.2017. – 1.1.2018.
Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju