Više od 805 tisuća gledatelja uz emisiju 'I godina nova 2016.'!

Doček nove godine i ovaj put bio je najgledaniji na Novoj TV. Više od 805 tisuća gledatelja odabralo je 2016. godinu dočekati uz novogodišnji specijal ''I godina Nova 2016.'' Spoj zabavne glazbe i humora pokazao se pravim izborom za zabavu u najluđoj noći većini gledatelja koji su odlučili zabaviti se uz male ekrane, te je emisija Nove TV s kojom smo ušli u novu godinu ostvarila 43,6 posto udjela u gledanosti.

U četvrtak 31.prosinca TOP 6 najgledanijih programa bili su redom formati Nove TV, a prvi na ljestvici najgledanijih bilo je premijerno i prigodno izdanje humoristične serije ''Lud, zbunjen, normalan''. Uz uvijek zabavne Fazlinoviće bilo je više od 829 tisuća gledatelja. Informativne emisije Nove TV također su tog dana bile u TOP 5 gledanosti, te je uz Dnevnik Nove TV bilo skoro 715 tisuća ljudi, a uz Vijesti u 17 569 tisuća ljudi. Novogodišnji tulum započeo je na Novoj TV već i s IN magazinom od 17.30 koji je emisiju ispunio zabavnom glazbom i brojnim gostovanjima, te je uz ovo specijalno izdanje emisije bilo skoro 480 tisuća gledatelja.

Najgledaniji film u sklopu novogodišnjeg programa na svim televizijama bio je ''Gas do daske'' uz koji je bilo 295 tisuća gledatelja.


Izbor TV programa u novogodišnjoj noći definitivno su bili formati Nove TV, dok je i Doma TV sa svojim novogodišnjim programom posljednjeg dana u godini potvrdila status najgledanijeg specijaliziranog kanala.

Izvor: AGB Nielsen, 31.prosinca 2015.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju