Prva epizoda nove dramske serije ''U dobru i zlu'' oduševila publiku

Najgledaniji sadržaji na svim televizijama ovoga ponedjeljka bile su domaće serije Nove TV. Nakon što su "Kumovi" početkom rujna ostvarili spektakularan povratak, Nova TV je s premijerom nove dramske serije "U dobru i zlu" zabilježila još jedan izvanredan uspjeh, a prema podacima gledanosti i reakcijama publike, serija je u potpunosti opravdala očekivanja.

Prvu epizodu serije, koja nas uvodi u svijet Veljka Sriće, uspješnog poslovnog čovjeka koji vodi dvostruki život, a tumači ga Filip Juričić, gledalo je u prosjeku oko 440.000 gledatelja. Epizoda je ostvarila udio u gledanosti od 39,4 % i dosegla više od 685.000 gledatelja. U svom terminu emitiranja bila je duplo gledanija od prvog konkurenta.

''Od sinoć nam ne prestaju pristizati pozitivne reakcije na prvu epizodu serije! Ja sam ju jučer opet pogledala i mogu reći da su mi dojmovi i dalje isti - oduševljena sam!'' komentirala je Katarina Baban, glumica koja utjelovljuje lik Petre Majdak.

Pozitivnim komentarima vrve i društvene mreže, a interes publike potvrđuju i impresivni rezultati ostvareni na digitalnim kanalima - u proteklih sedam dana doseg na službenoj Facebook stranici serije ''U dobru i zlu'' iznosi 400.000 pratitelja, a na službenoj Instagram stranici serije 40.000. Također, video sadržaji koji se odnose na seriju, objavljeni na digitalnim platformama Nove TV, ostvarili su više od 1,1 milijun pregleda.

Premijeri nove uspješnice Nove TV, prethodila je epizoda ''Kumova'', koja je ponovno bila najgledaniji sadržaj na svim televizijama, čime i dalje potvrđuje status najgledanije hrvatske dramske serije. Odmah za petama, na drugom mjestu najgledanijih TV sadržaja je serija ''U dobru i zlu''. Nove epizode ''Kumova'' u prosjeku je gledalo više od 417.000 gledatelja, a ostvarile su udio u gledanosti od 37,8% te ukupno dosegnule gotovo milijun i 200 tisuća gledatelja.

Nova TV je još jednom potvrdila svoj status lidera u produkciji domaćih serija, bilježeći iznimne rezultate kako na televizijskim ekranima, tako i na digitalnim platformama.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju