Od petka 3. lipnja Nova TV je emitirala 122 minute izvanrednog programa uz standardne formate Vijesti i Dnevnik.

U potrazi za najvjerodostojnijim i najkvalitetnijim informacijama vezanim uz turbulentnu političku situaciju u zemlji, građani su i ovoga puta odabrali Novu TV.


Ovime je najgledanija televizija još jednom opravdala povjerenje brojnih gledatelja koji i u trenutcima krize, promjena svoje povjerenje poklanjaju najvjerodostojnijem informativnom programu.

Izvanredni program krenuo je od petka 3. lipnja kada se zahuktala politička situacija u zemlji. Od tada je Nova TV emitirala 122 minute izvanrednog programa uz standardne formate Vijesti i Dnevnik.

Dnevnik Nove TV je i u ovih prošlih šest dana (od petka 3. lipnja zaključno s jučerašnjim danom, srijeda 8. lipnja) bio daleko najgledanija središnja informativna emisija. U prosjeku je Dnevnik Nove TV pratilo gotovo 500 tisuća gledatelja, odnosno čak 39% od ukupnog broja gledatelja pred malim ekranima. Time je Dnevnik Nove TV za 63% posto bolji od prvog slijedećeg konkurenta, te 85% bolji od drugog slijedećeg konkurenta.

Popodnevni informativni sadržaj, Vijesti u 17 sati pratilo je u prosjeku gotovo 350 tisuća gledatelja, odnosno 39% od ukupnog broja gledatelja pred malim ekranima. Time su popodnevne vijesti Nove TV imale 38% više gledatelja od prvog slijedećeg konkurenta.

Dnevnik Nove TV već je sedam godina najgledaniji informativni program u zemlji, svakim danom učvršćuje svoju lidersku poziciju i besprijekornom kvalitetom opravdava povjerenje
gledatelja!

Izvor: AGB Nielsen
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 3.06. – 8.06.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju