Prva epizoda druge sezone je najgledaniji zabavni TV sadržaj u 2023.

Publika je je jedva dočekala povratak Macana, Akrapa i Gotovaca. Prvu epizodu druge sezone ''Kumova'' pogledalo je gotovo 600 tisuća gledatelja. Epizoda je u ponedjeljak ostvarila 39,4 posto udjela u gledanosti.

Prva epizoda nove sezone hit serije Nove TV ujedno je i najgledaniji zabavni televizijski sadržaj u 2023. godini. Od prvog konkurenta u slotu epizoda ''Kumova'' bila je gledanija za 77 posto.

Nova sezona osvježena je i novim likovima, pa je tako u malo mjesto u Dalmatinskoj zagori stigla Šima Mamić, koju utjelovljuje glumica Marina Redžepović. Njenog partnera tumači glumac Ivan Čuić, a glumačkom castu u novoj sezoni pridružuje se i glumica Mirela Brekalo. Nova sezona popularne serije donijet će brojne novosti i zanimljive zaplete. Specifičan humor serije ''Kumovi'' osvojio je gledatelje i s prvom sezone. Podsjetimo, bila je to najgledanija domaća serija u 2022. godini, a sudeći po prvim rezultatima gledanosti nove sezone, tu titulu bi mogla ponijeti i u ovoj godini.

Osim ''Kumova'', jučerašnja emisija Dnevnika Nove TV je također zabilježila do sada najbolju gledanost u ovoj godini te je bila gledanija od prvog konkurenta za 53 posto.

Izvor: UMTG,
pružatelj podataka: AGB Nielsen;
Ciljna skupina: 4+;
Razdoblje: 6.2.2023.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju