Gledatelji su siječanj proveli uz najbolji informativni i zabavni program Nove TV i hit serijske naslove Doma TV-a!

Nova TV je najgledanija televizija u Hrvatskoj, a o tome svjedoče i podaci gledanosti AGB Nielsena za siječanj 2016. Nova TV u udarnom terminu u prvom mjesecu 2016. ostvaruje visokih 30,6 posto udjela u gledanosti. Nova TV grupa sa svojim kanalima Nova TV i Doma TV ostvarila je najveći udio u gledanosti u udarnom terminu (35,5 posto).


Doma TV je sa svojim hit serijskim programom, uspješnicama poput Navy CIS, Navy CIS LA, Osumnjičeni 2 i Revolucija, bio i u siječnju najgledaniji specijalizirani kanal u udarnom terminu.


Pouzdan i kvalitetan sadržaj koji kreira informativni program Nove TV već godinama pridonosi statusu najgledanijeg Dnevnika Nove TV. Tako je bilo prošlog mjeseca kada je Dnevnik Nove TV jedina središnja informativna emisija u skupini TOP 5 najgledanijih televizijskih formata. Najgledanija središnja informativna emisija ostvarila je 37,0 posto udjela u gledanosti, a svakodnevno je uz Dnevnik Nove TV bilo gotovo 700 tisuća vjernih gledatelja. Osim Dnevnika, u siječnju se više od 300 tisuća gledatelja u potrazi za najnovijim detaljima političke i društvene scene, okreće Večernjim vijestima Nove TV koje ostvaruju 26,8 posto udjela u gledanosti te su i dalje najgledanije večernje vijesti u Hrvatskoj.

Da Nova TV gledateljima nudi najbolju zabavu svjedoči i činjenica da je prvo mjesto najgledanijih formata na svim televizijama zauzela upravo turska hit serija koju prikazuje Nova TV - ''Tuđi život''. U siječnju je uz ovu seriju bilo u prosijeku više od 707 tisuća ljudi, a odmah uz bok ove serije je i najgledanija domaća serija Kud puklo da puklo.


Među najgledanijim serijama na svim televizijama čak šest se prikazuje na Novoj TV. Nakon uspješne turske i domaće dramske serije, gledatelji su najviše gledali i španjolsku dramsku seriju ''Principe'', zatim ''Lud,zbunjen, normalan'', hrvatsku dramsku seriju ''Najbolje godine'' i glazbenu TV seriju ''Stella''.


Zabava stanuje i u IN magazinu koji također ulazi u TOP 10 najgledanijih zabavnih emisija, a u siječnju je popularna emisija Nove TV koja broji već više od 2000 izdanja ostvarila 26,3 posto udjela u gledanosti. Uz IN magazin je u prosjeku svakodnevno bilo više od 406 tisuća gledatelja, a ovom brojkom emisija zadržava titulu najgledanije lifestyle i showbiz emisije.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju