Najgledaniji reality show u svojoj prvoj epizodi potukao konkurenciju!

Prva epizoda hit reality showa 'Farma' i u novoj sezoni privukla je najveći broj gledatelja, a ulazak 18 natjecatelja s velikim zanimanjem pratilo je više od pola milijuna gledatelja. Farma je tako ponovno zasjela na tron gledanosti reality programa u Hrvatskoj s 34,3 posto udjela u gledanosti. Ovim izvrsnim rezultatom Farma je bila ujedno i najgledaniji format dana uspoređujući gledanost svih televizija.


U prvoj epizodi upoznali smo 18 kandidata koji su odmah po ulasku u show bili podijeljeni obzorom na svoje vještine, iskustvo i znanje u dvije zadruge – crvenu i zelenu. Nakon što je svaka zadruga uspješno došla do farme, rješavajući putem zagonetke koje su bile pred njima, prava bitka za odabir farme vodila se na poligonu. Borba je bila tijesna, no zeleni tim pokazao se bržim i snalažljivijim od crvenog te su kao pobjednici odabrali Novu farmu za svoj novi dom.


Nakon što su se farmeri smjestili u svoje nove odaje, večer su proveli u ugodnom druženju na središnjem trijemu gdje ih razdvaja samo ograda, a što ih sve čeka, vidjet ćemo u narednim epizodama.


Nova TV od ovog utorka, odmah nakon Farme, kreće i sa svojim drugim adutom ove jeseni – dramskom serijom 'Zlatni dvori'.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 04.09.2016.
Ciljna skupina: 4+

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook & Instagram te na službenoj web stranici FARMA


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju