Svaki drugi gledatelj ovog utorka bio je uz epizodu 'Sudbine'!

Ovog utorka turska hit serija 'Sudbina' još jedanput oborila je vlastiti rekord gledanosti. Tako je uz napetu i intrigantnu epizodu bilo gotovo 870 tisuća gledatelja, odnosno epizoda je ostvarila visokih 50,1 posto udjela u gledanosti. Ovim sjajnim, rekordnim rezultatom gledanosti, 'Sudbina' je ujedno bila i najgledaniji program dana, a uz nju je bio i svaki drugi gledatelj.



Nova TV, prema podacima gledanosti, i dalje nesumnjivo stoji na tronu gledanosti, a u jučerašnjem danu prvih pet najgledanijih programa prikazano je na Novoj TV.

Odmah nakon uzbudljive epizode 'Sudbine', najveći broj gledatelja, više od 746 tisuća odabralo je Dnevnik Nove TV, koji je ostvario 46,33 posto udjela u gledanosti.



Druga najgledanija strana dramska serija bila je, također turska uspješnica, 'Anđeli' koju je pratilo više od 455 tisuća gledatelja te je epizoda ostvarila 33,68 posto udjela u gledanosti.



Na četvrtom i petom mjestu gledanosti našle su se serije, 'Lud, zbunjen, normalan' i domaća dramska serija 'Zlatni dvori'.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 21. ožujak 2017.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju