Više doznajte u ovotjednoj emisiji!

Za njega kažu da je iznimno talentirani mladi glazbenik. Svojim glasom i pojavnošću mnoge dame ostavlja bez daha. S našim je urednikom proveo nekoliko sati na treningu i ispričao kakvo mu je zdravlje, koliko se bavi sportom, zbog čega ima grižnju savjesti i ima li kao umjetnik zdravstvenu iskaznicu? U ovotjednom Zdravlju na kvadrat, u sportskom izdanju, predstavit će se pjevač Alen Đuras.

 

U jednoj od emisija govorili smo o herpesu i to onom na usnama. U ovoj epizodi Zdravlja na kvadrat, govorit ćemo o genitalnom herpesu. To je jedna je od najčešćih spolno prenosivih bolesti, često praćena neugodnim simptomima poput boli, svrbeža i pojave ranica. Rizik od infekcije, u slučaju da je partner zaražen, doseže čak 90 %.

 

Vodene kozice, ili varičele, su vrlo zarazna, najčešće dječja bolest. Iako, u najvećem broju slučajeva vodene kozice prođu bez komplikacija, neugodne su zbog svrbeža. Istina je kako djeca lakše podnose ovu bolest. Kako stariji podnose ovu bolest i koje im sve komplikacije varičele mogu donijeti, pogledajte u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

 

Virusne bradavice su česta, zarazna bolest, i mogu se pojaviti u svakoj životnoj dobi. Uzrokuje ih humani papiloma virus - HPV, a pojavljuju se na koži i sluznici. Gdje, i kako ih najčešće možete dobiti, pogledajte u novoj epizodi Zdravlja na kvadrat.

 

Stiglo je toplo vrijeme, a s njim i leteće napasti. Kako izaći na kraj s komarcima, stršljenima, osama, obadima, pčelama, bumbarima? Što je karakteristično za ove insekte i što napraviti ako vas ugrizu ili dobijete alergiju? Odgovore potražite u ovotjednom Zdravlju na kvadrat.

 

Starenje ne možemo zaustaviti, posebno starenje kože, ali ga možemo usporiti. Zaglađene bore, hidratizirana, nahranjena te čvršća koža, podignute konture lica, uz pomoć matične mliječi sa zaštitnim i regenerirajućim učincima propolisa i meda. Želite više informacija? Onda pogledajte novu epizodu Zdravlja na kvadrat.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju