Oni su podigli publiku na noge, radili su ono u čemu uživaju i pokazali su svoj supertalent! Nekima se to svidjelo, a nekima baš i ne.

Već smo u prvoj audicijskoj emisiji saznali ime jednog polufinalista. Zahvaljujući zlatnom gumbu voditelja Igora Mešina i Renea Bitorajca Scifidelity Orchestra plasirali su se u polufinale.

Ova šestorka uličnih glazbenika sumirala je sve uspješne djelove koji su se njihovoj publici svidjeli, te su na pozornici Supertalenta izveli bomba paket kako sami kažu. 

''Sjajno dečki! Izvrsni glazbenici, izvrsni muzičari i takvi performeri! Hvala vam!'' poručila im je Martina Tomčić koja nije imala jednako sjajno mišljenje o kandidatu koji će nastupiti u drugoj polufinalnoj emisiji. 

On je Roko Dubravica, bubnjar koji dolazi iz Stankovaca i ima 17 godina. Na audiciji se predstavio solo izvedbom na bubnjevima. Njegov je nastup bio poseban i drugačiji, a mnoge je i iznenadio.

''Neosporno je tvoje umijeće, međutim ja u ovoj tvojoj vrsti izražavanja ne pronalazim apsolutno ništa lijepog, dapače, osim što me ovo čini krajnje nervoznom imam sad i nakon ove tri minute blaži poriv za povraćanjem tako da moj X je naprosto to.'', kazala je Martina nakon njegovog nastupa

Ostatak žirija se nije složio s njom, a što vi mislite - čiji je nastup bio bolji? 

Tko bi mogao proći u finale?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju