Seriju 'Dijete' gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV!

Akča je Efeova biološka majka, Šule je njegova pomajka koja ga je odgojila. Ove dvije jake  žene glavni su uzori u životu malog Efea. Borba koja se vodi između njih dvije zapravo se svede na ono što je najbolje za dječaka koji prolazi kroz velike emotivne traume. Što rade u privatnom životu i tko su zapravo Akča i Šule?

Merve Çagiran turska je glumica koja u seriji 'Dijete' utjelovljuje Efeovu biološku majku, Akču. Ova 28- godišnja glumica proslavila se u turskoj inačici serije 'Slatke, male, lažljivice'. Mlada glumcia na Instagramu ima više od milijun i pol pratitelja s kojima redovito komunicira kroz zavodljive i zabavne fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tb @cemtalu

A post shared by Merve Cagiran (@mervecagiran) on

 

 

Atraktivna glumica Ceyda Ates utjelovljuje dječakovu pomajku, Šule, koja se teško nosi s tom roditeljskom ulogom. Nakon što je dobila svoje dijete počinje zanemarivati Efea od kojega ima strah da će nauditi njezinom sinu. Ova 31- godišnja turska glumica poznata je po ulozi u seriji 'Djevojka po imenu Feriha', zanimljivo je i to da se glumom počela baviti već s deset godina. Ceyda na Instagramu ima pola milijuna pratitelja s kojima rado dijeli fotografije iz privatnog života.

 

 

Seriju 'Dijete' pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode serije gledajte na Novoj Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju