Velika anketa! Saznajte koji je od ova dva zavodnika draži gledateljicama.

Od prve epizode pažnju gledateljica su posebno privukla dva muškarca: Fatih i Orhan. Svaki je poseban na svoj način, a gledatelje posebno uveseljavaju svojim pokušajima zavođenja nježnijeg spola.

Fatih i Zejnep su mnogima omiljen turski par. Fatihovi pokušaji osvajanja Zejnep nebrojeno su nas puta nasmijali i popravili nam ostatak večeri.

Razlog tomu svakako djelomično leži u Fatihovu ophođenju prema Zejnep i njegovoj dječačkoj zaljubljenosti. Fatihov se život promijenio nakon što je upoznao ženu svoga života i njezina sina.

Markantan, obrazovan i dobro odgojen, 30-godišnji Fatih je tek nakon što je upoznao svoju srodnu dušu shvatio što je sve zaljubljen muškarac spreman učiniti za ženu koju voli.

Orhan i Selin su vrlo simpatičan mladi par. Selin je Fatihova mlađa sestra koju obitelj i prijatelji obožavaju. Ona je svakako ugledan status i zaslužila svojim pristojnim i pametnim ponašanjem.

Selininoj ljepoti i dobroti nije odolio niti mladi Orhan koji se zaljubio nenadano i bezuvjetno. Niti jedno od njih nije moglo pomisliti kako će srodnu dušu pronaći u neobičnoj i specifičnoj situaciji kao što je otmica.

Međutim, njihova ljubav je iznenadila bližnje, a Orhan se na razne načine trudi da sačuva Selinino srce. Niti Selin nije ravnodušna pa mu oprosti i kada malo pretjera s romantikom.

Za vas smo izdvojili dva turska šarmera, a na vama je da izaberete favorita! U anketi glasujte za muškarca koji vas je osvojio svojim ponašanjem, a razloge ne zaboravite napisati u komentarima!

Koji vam je od ova dva markantna muškarca više zapao za oko?

glasova:

Ne propustite seriju 'Začin ljubavi' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a nove epizode pogledajte već sada na OYO, prije emitiranja na televiziji!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju