Ne propustite vremeplov u ''Plesu sa zvijezdama'', ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV!

Od početka vremena, preko kraljevskih dvorova i raskošnih balova, pa sve do disko klubova, ples je oduvijek bio umjetnost pokreta i omiljena zabava. Ove nedjelje natjecatelji ''Plesa sa zvijezdama'' provest će nas glazbenim vremeplovom kroz plesnu povijest.

Valcerom će nas tako neki kandidati odvesti u daleku 1890. godinu, a bit će zanimljivo vidjeti i tko će nas sve vratiti u 1920. kada se najviše plesao charleston. Quickstepom ćemo otploviti u tridesete godine, a jiveom u pedesete godine prošlog stoljeća. Cha cha cha je plesni stil za plesne parove koji će nas podsjetiti na 60-e i 80-e godine dok će lyrical biti ples kojim će se u emisiji prigodno nazvanoj 'Vremeplov' dati počast devedesetima.
Osim prošlošću, ovotjedna emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' pozabavit će se i budućnošću, a tu će nam plesnu priču ispričati par koji će otplesati sambu.

Ovotjedna emisija će biti ispunjena sjajnom i raznolikom glazbom, a i spektakularni kostimi i frizure također će doprinijeti ovom plesnom putovanju kroz vrijeme. Očekuje nas još jedna uzbudljiva i zabavna večer, s pregršt emocija, smijeha i spektakularnim plesnim nastupima. Sve točke i svaki korak pomno će pratiti, a potom i ocijeniti naš žiri – Igor , Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci, a tu su naravno i gledatelji koji će i ovaj put imati važnu ulogu u odlučivanju tko će ostati, a tko ipak napustiti show.

Ne propustite vremeplov u ''Plesu sa zvijezdama'', ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV!

 

@plessazvijezdama.novatv @Albina spremna za sutra! Što mislite ko joj je partner? 🤫🥳 #plessazvijezdama #psz #dance #fyp #foryou ♬ Holy Spirit Activate - Victory Youth

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju