Ronald je samouvjeren...

Dok su se djevojke u prošloj epizodi suočile s nekim od svojih najvećih strahova, njihovi će partneri u ovoj epizodi showa 'Ljepotice i genijalci' proći ''torturu'' zvanu „speed dating“.



Djevojkama koje vide po prvi put u životu morat će se predstaviti na brzinu u dvije minute, a one će zapisati svoje komentare i ocijeniti ih. „Moja je najveća prednost što ću znati započeti razgovor, a sad pitanje je hoće li ga ona htjeti nastaviti“, sumnjičavo je zaključio Marino. „Nervozan sam, ali to je najnormalnije“, izjavio je Ivan. Neki su pak više samouvjereni u svoje tehnike zavođenja. „Ja bih to s nečim najjednostavnijim. Hej mala, jesi za to da nešto popijemo ili tako nešto?“, kratko je Ronald predstavio svoju tehniku zavođenja. „Djevojke generalno padaju na moj šarm“, dodao je kratko Ronald i nagovijestio kako mu ovaj zadatak ne bi trebao predstavljati veliki problem.



Domagoj je također razradio svoju taktiku. „Imam već osmišljeno u glavi što ću pitati“, izjavio je Domagoj prije odlaska na brzinski spoj. S druge strane, Marijan je jako nervozan, a sve nade polaže u svoj, kako kaže, as iz rukava – simpatičnost. U novoj epizodi gledatelji će vidjeti tko će od genijalaca osvojiti najveće simpatije djevojaka, a osim toga očekuje nas i prvi veliki okršaj. „Ona je dvolična osoba i s njom ne bih volio više živjeti“, izjavio je Luka za jednu svoju sustanarku. O kome je riječ, gledatelji će vidjeti u večerašnjoj emisiji.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji:



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju