Luka: „Ja sad moram biti prvi ili drugi!“

Dok su ljepotice u prošloj epizodi postale prave kućne majstorice i sklapale namještaje, u ovoj epizodi genijalce čeka zanimljiv izazov – dekorirati ormariće koje su sklopile njihove partnerice, upravo po njihovom ukusu. 



Osim ljepotica, uspjeh genijalaca u dekoriranju ormarića procijenit će Matteo Cetinski, poznati dizajner interijera i namještaja koji je genijalcima dao i važan savjet. „Vi ako radite taj komad za nekoga, onda morate razmišljati o toj osobi“, savjetovao im je Matteo kako da budu što kreativniji.



„Optimističan sam, imam neku ideju, pričao sam s Anjom i baš imam sliku u glavi što bih volio probati napraviti“, samouvjereno govori Robert. Nekim je kandidatima dekoriranje, izgleda, u krvi. „Moja je majka inače znala oslikavati namještaj, lako ću ja prenijet' tu ideju, mene više praksa muči“, kaže Karlo kojem je Helena pokušala pomoći savjetom da koristi crno-bijele prugice u dekoriranju svog ormarića.

Ljepotice su uvjerene u uspjeh svojih partnera, a u tome prednjači Adriana. „Luka ako ne pobijedi, bit će drugi, sto posto“, rekla je Adriana koja je tom izjavom Luki stvorila veliki pritisak u izvršenju zadatka. S druge strane, Marijan nije baš samouvjeren. „Nikad nisam baratao s bojama ili tkaninama pa sam se malo uplašio“, ističe Marijan koji će unatoč strahu pokušati svoj zadatak obaviti najuspješnije moguće, kako bi zadivio svoju partnericu Enu.

Najzanimljvije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



Koliko će dame biti zadovoljne s kreativnošću svojih partnera, tko će pobijediti u ovom izazovu i koji par u ovoj epizodi napušta natjecanje, gledatelji će moći vidjeti večeras od 22.30 na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju