''Iskreno ne znam zašto su me odabrali.''

Nakon izazova, genijalci su u opuštenoj atmosferi krenuli komentirati natjecateljice. „Ja ovdje cure gledam potajno i čak iako obuku nešto izazovnije i trudim se biti ne previše očit“, priznao je Marijan, dok je Karlo predložio da izaberu najljepšu natjecateljicu.

Kandidati su uzeli stvar u svoje ruke i organizirali izbor za miss. Nakon brojnih pitanja za natjecateljice, odlučeno je da miss 'Ljepotica i genijalaca' bude Petra. „Iskreno ne znam zašto su me odabrali. Nadam se da nisu samo zbog toga što sam došla u badiću, to bi mi bilo glupo“, rekla je Petra, pobjednica izbora ljepote. Doris je odabrana za prvu pratilju, a Adriana za miss fotogeničnosti.




Najzanimljivije trenutke pogledajte u galeriji:

 




Sljedeća epizoda showa 'Ljepotice i genijalci' donosi izazov za genijalce. Od svojih ljepotica morat će načiniti još ljepše dame tako što će im praviti svečane frizure, a kako će to izgledati, ne propustite doznati!

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju