U dvadeset minuta genijalci će morati na svojim partnericama replicirati određene frizure s fotografije.

Nakon velike igre koju su u prošloj epizodi odigrale djevojke, nova epizoda showa 'Ljepotice i genijalci' donosi izazov za genijalce.



Od svojih ljepotica morat će u ovom izazovu načiniti još ljepše dame tako što će im napraviti svečane frizure, a njihov uspjeh ocijenit će make up artistica Nicole Massan i stilist kose Martin Posavec.

U dvadeset minuta genijalci će morati na svojim partnericama replicirati određene frizure s fotografije. „Ja baš nisam optimističan, ne volim ta prčkanja po kosi“, rekao je Robert, što ne ulijeva povjerenje njegovoj partnerici Anji. Neki su kandidati ipak malo više sigurni u uspjeh. „Što god da napravi, na meni će izgledati dobro. Ima sreće da ima mene za partnericu“, bezbrižno je rekla Adriana. „Treba voditi ljubav s frizurom ne bi li ona ispala onako kako treba“, pjesnički je rekao Luka. „Ovaj izazov je prva stvar koju ja radim s frizurama i ženskom kosom ikada“, priznao je Marijan kojem će prvi model biti njegova partnerica Ena.

To ipak nije sve jer će kandidati, osim frizure, svoje partnerice morati i našminkati. „Samo mi se smračilo pred očima“, Marijanova je reakcija na dodatni zadatak. „Nadam se da neću izgledati kao klaun“, kratko zaključuje Ena koja će ipak s puno povjerenja svoju frizuru i lice povjeriti u Marijanove ruke.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji: 



Kako su se genijalci snašli u zadacima pravljenja frizura i šminkanja i tko je od njih najbolji, ali i kakva je međusobna komunikacija kandidata, gledatelji će moći vidjeti večeras u 22.30 sati u showu 'Ljepotice i genijalci' na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju