Genijalci su morali dekorirati namještaj.

Pred kandidatima 'Ljepotica i genijalaca' u ovoj se epizodi našao zanimljiv izazov – genijalci su morali dekorirati namještaj koji su u prošloj emisiji slagale njihove partnerice.




Prije samog izazova ljepotice su imale dosta povjerenja u dizajnerske sposobnosti genijalaca, a nakon izazova djevojke su morale prepoznati koji je njihov ormarić. „Briljirao je, ja sam prezadovoljna“, pohvalila je Ena svog partnera Marijana. Neke od njih su ipak bile malo manje zadovoljne.Ne, ne, zašto si to napravio“, zapitala se Karla svog partnera i dodala kako misli da ju Ivan u vezi ovoga zadatka uopće nije doživio. Nije on baš kreativan“, tješila se Nicol nakon što je jedva pronašla ormarić kojeg je dizajnirao Ronald. „Ona je došla kod plavog ormarića, a ne znam što nju veže za taj ormarić. Nema ništa na njemu što govori nešto osim: ja sam plav“, rekao je dizajner interijera Matteo Cetinski, koji je ocjenjivao kreativnost kandidata u izvršavanju ovog zadatka.



Ipak, pobjednik izazova bio je Robert koji je tako osvojio imunitet za sebe i Anju. „Ja se osjećam baš loše, kao smeće što moram nekog izbacit jer živimo svi zajedno“, rekla je Anja nakon osvajanja imuniteta.



Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju