Nove avanture za ljepotice i genijalce!

U prošloj epizodi natjecanje su napustili Glorija i Domagoj, a novi nastavak emisije donosi nove avanture kandidata showa 'Ljepotice i genijalci'.



Djevojke u ovoj epizodi očekuju pripreme za televizijski nastup za koji će ih pripremati fonetičar, a veliki izazov u ovoj epizodi očekuje genijalce. Oni će se naći na potpuno nepoznatom terenu jer će svaki od njih morati održati modnu aukciju, a uspjeh će im ocijeniti Mia Kovačić, TV voditeljica te modni stručnjak i dizajner Boris Banović.



„Imam osjećaj da on to može, komunikativan je“, puna je povjerenja Ena u svog partnera Marijana. „Već sam prodavao stvari na Hreliću, tak' da bude nešto od toga“, hrabro je izjavio Ronald. „Ne prodajem baš lako priču pa mislim da će mi ovaj izazov stvarno biti izazovan“, rekao je Anton, dok će Ivan u ovom zadatku iskoristiti predznanje koje je dobio igrajući društvenu igru s vampirima i zombijima.

Najzanimljvije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji:



Kako će genijalci proći izvršavanju modnog izazova, kako će ih ocijeniti njihove partnerice, a kako će ih ocijeniti poznati žiri, gledatelji će moći vidjeti u ponedjeljak od 22.30 na Novoj TV!

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju