Kako pravila nalažu, farmerima dviju farmi dozvoljeno je na zajedničkom trijemu razmjenjivati jednino hranu i mišljenja.

 Budući da je Nova farma već u samom startu dobila 100 dukata više od Stare farme te uz sve blagodati kojima im je svakodnevica znatno olakšana, Stara farma prisiljena je vrlo racionalno raspolagati s kupljenim namirnicama na Sajmu.

U ova dva i pol tjedna koliko show traje, farmeri Nove farme u nekoliko navrata su sa svojim susjedima na Staroj farmi podijelili palačinke, kolače i neku drugu hranu. Međutim, Gazdarica Daniela s Nove farme tome je odlučila stati na kraj i zabraniti dijeljenje hrane s crvenom zajednicom.

'Od danas se više ne dijeli hrana! Kupovna hrana se više neće dijeliti. Oni imaju svoje i mi imamo svoje. Oni su jedna farma, mi smo ovakva farma. Mi smo dobili više stvari i moramo koristiti naše stvari. Oni su dobili manje i moraju se snalaziti!', odrješito je kazala Gazdarica na sastanku, a farmeri su se složili s njom.

Kakve će biti reakcije farmera na njezinu odluku i što ju je na to nagnalo, ne propustite doznati u večerašnjoj emisiji Farme od 20 sati na Novoj TV!

Pratite #FarmaHR i na društvenim mrežama - Facebook i Instagram te na službenoj stranici FARME

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju