Umjesto Štefice, sluškinja je Kristina.

Mia na vratima i košara u ruci znak je samo za jedno - odabir sluge i sluškinje. Štefica i Srećko najviše su se puta našli napisani na pločicama, no Saša je odlučio promijeniti tu odluku.„Srećko će ostati sluga, a Štefica neće, pošto je do sada to bila tri, četiri puta. Mislim da žena ne zaslužuje svaki put biti na najtežim poslovima, pa ćemo staviti jednu mlađu curu da malo ona pere suđe i nosi drva.“, rekao je Saša te za sluškinju, umjesto Štefice, odabrao Kristinu.„Pa dobro se osjećam. Mislim to je njegova odluka. To nije odluka od farmera, al dapače, zašto ne. Da probam i ja igrati tu ulogu. Ionako sve radim, tako da mi to uopće nije problem.“, prokomentirala je Kristina Sašinu odluku te dodala kako ju jedino brine što će morati spavati u kućici za slugu i sluškinju. „Samo jedno mi je drago. Stvarno zahvaljujem farmerima što mi ime nikad ne zaborave. Stvarno mi je drago.“, prokomentirala je Štefica prije negoli je Saša odlučio nju poštedjeti ovotjedne uloge sluškinje.Pogledajte kako je Srećko reagirao nakon što je postao sluga:
Mentor Joža je danas sa Sašom krenuo u obilazak farme te primjetio kako su farmerima mokra drva te ih opomenuo da bi moglo doći do poplave ukoliko ne poduzmu preventivne mjere. Osim Jože, farmere je posjetio i zanatlija koji je Robertu, Editi i Štefici pokazao kako se pletu košare. „Ovaj put nisam bio baš zadaovoljan s ovim jer nisam našao dodirnu točku s košraštvom.“, rekao je Roberto.Farmera je sve manje, a samim time je i odabir sluge i sluškinje, ali i duelista, sve teži. Kako će se farmeri ponašati u takvim situacijama i hoće li donositi ispravne odluke, ostaje nam za vidjeti.

Pogledajte kako je izgledao izbor sluge i sluškinje: 

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju