Sluge u šestom tjednu su Štefica i Matej.

Mentor Joža iznenadio je farmere ranom zorom, a s njim u obilazak krenuo je Ozren. Osim radovima, mentor je zadovoljan i međuljudskim odnosima na farmi, a zadovoljan je i gazda. „Na globalnoj razini nas farmera je zavladala jedna potpuno drugačija energija. Odsada će sve biti puno bolje!“, zaključio je gazda Ozren.Nakon što je prošli tjedan gazdovala, ovoga tjedna Štefica je sluškinja, a Matej je sluga već treći tjedan zaredom. Iako su Matej, Srećko i Saša imali jednak broj glasova farmera, svaki po četiri, gazda Ozren, odlučio je da će sluga između njih trojice biti Matej.

Slažete li se sa Ozrenovom odlukom?

glasova:

„Super, ništa novo, očekivano!“, kazala je Štefica spremna na ovakav rasplet događaja, dok Matej nije najbolje prihvatio nominaciju za slugu i u ovom tjednu. „Iskreno, meni je tako svejedno, ali mislim da sada nije bilo pošteno biranje, jer svojom radom i mukom tu na farmi dosta pridonosim.“, kazao je Matej te kasnije dodao: „Sad mi se sve pomutilo u glavi pošto baš ti ljudski su toliko bitni nego čovjekov rad na farmi. Mislim da je više trebao gledati tko više donosi zajednici.“.

Nakon dugo vremena, farmeri su konačno za ručak imali meso. „Stvarno prekrasna klopa!“ kazao je Srećko, a i ostali farmeri nastavili su hvaliti jelo kuharice Anice.Nakon večere, Štefica je otišla u svoju kućicu za sluge kako bi u tišini prebrala sve što su farmeri rekli zašto baš nju stavljaju za sluškinju. Kaže kako ne shvaća da se rad uopće na farmi među farmerima ne cijeni. „Očito da ovoj djeci, curama to ništa ne znači, netko si mora stavljati puder na lice umjesto suđe oprati.“ , rekla je Štefica s gorčinom i dodala kako je ona uvijek isključena iz ekipe, a farmeri je uključe samo kada trebaju nešto. „Meni snagu daje moj inat, inat lažima.“, zaključila je.
Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju