U showu "Ples sa zvijezdama' opet ćemo kao mentoricu gledati i pobjednicu iz prošle sezone, plesačicu Gabrielu Pilić.

Gabrijeka je završila stručni studij na Kineziološkom fakultetu te time postala prvi stručni prvostupnik trenerske struke plesa u Hrvatskoj. U razdoblju od 2006. do 2015. osvojila je ukupno 16 naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinskoameričkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru s Ištvanom Vargom te par naslova u mlađim kategorijama. Redovito su predstavljali Hrvatsku na svjetskim i europskim prvenstvima te međunarodnim natjecanjima. Plasiravši se 2012. godine u top 10 parova na svjetskoj rating ljestvici u kombinaciji deset plesova, ostvarila je status sportaša prve kategorije te bila stipendirana od Grada Zagreba. Hrvatski sportski plesni savez dodjeljuje joj plaketu za najtrofejniju plesačicu u dotadašnjoj povijesti rada Saveza. Članica je hrvatske plesne reprezentacije tijekom svoje cijele natjecateljske karijere. Svojim rezultatima ponosno dodaje pobjedu u showu Ples sa zvijezdama s plesnim partnerom Slavkom Sobinom u prvoj sezoni na Novoj TV. Danas uspješno trenira mlade sportske plesne parove, od kojih su neki već višestruki državni prvaci. Osim sportskog dijela uživa i u podučavanju plesne rekreacije za žene Ladies latin, koja je svakog dana mnogobrojnija, te individualne rekreacije za parove, kao i pripremi mladenca za prvi ples.

 

 

"Ma ovaj je show je takvo jedno neopisivo iskustvo da sam doslovno vrisnula od sreće kad su me nazvali da ide opet i da bi voljeli da plešem. Jučer sam prvi puta ušla u studio, skoro sve je na svom mjestu i nisam mogla doći sebi od uzbuđenja, ali onog pravog pozitivnog", rekla je Gabriela za DNEVNIK.hr.

 

 

"Pripreme idu odlično, jako sam zadovoljna! Super se slažemo i komuniciramo što mi je i najbitnije, lijepo sve razumije i prihvaća i sad smo već polako nestrpljivi da izađemo na plesni podij", naglasila je Gabrijela.

Ne propustite prvu emisiju uživo, 6.ožujka na Novoj TV, a ''Ples sa zvijezdama'' pratite osim na novatv.hr i na društvenim mrežama Facebooku, Instagramu, YouTubeu i TikToku!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju