Novu sezonu showa "Ples sa zvijezdama" ovog proljeća gledamo u programu Nove TV!

Atraktivnu Gabrielu Pilić ponovno ćemo gledati kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama", a u intervjuju za portal showbuzz.hr podijelila je svoje uzbuđenje zbog toga te otkrila i ponešto o sebi.

Plesačica koja je dosad već odnijela pobjedu u ovom showu ne krije uzbuđenje zbog nove prilike da pred kamerama pokaže svoje plesačke, ali i mentorske vještine.

"Za mene ovaj show znači veselje, uzbuđenje, akciju, izazov i osjećaj pripadnosti jednoj velikoj obitelji i naravno da sam sretna i ponosna da sam ponovno dio te priče", kazala nam je Gabriela koju smo gledali i u prošloj sezoni "Plesa sa zvijezdama.

Gabriela je u pretprošloj sezoni showa pobijedila sa Slavkom Sobinom, a prošle godine joj je za dlaku izmaklo finale s Markom Petrićem. Za portal showbuzz.hr otkrila je što od nje možemo očekviati ove sezone. Više saznajte na portalu  showbuzz.hr.

 

 

Gabriela je završila stručni studij na Kineziološkom fakultetu te time postala prvi stručni prvostupnik trenerske struke plesa u Hrvatskoj. U razdoblju od 2006. do 2015. osvojila je ukupno 16 naslova prvaka Republike Hrvatske u najvažnijoj kategoriji odraslih u latinskoameričkim, standardnim i kombinaciji deset plesova u paru s Ištvanom Vargom te par naslova u mlađim kategorijama. Redovito su predstavljali Hrvatsku na svjetskim i europskim prvenstvima te međunarodnim natjecanjima. Plasiravši se 2012. godine u top 10 parova na svjetskoj rating ljestvici u kombinaciji deset plesova, ostvarila je status sportaša prve kategorije te bila stipendirana od Grada Zagreba. Hrvatski sportski plesni savez dodjeljuje joj plaketu za najtrofejniju plesačicu u dotadašnjoj povijesti rada Saveza. Članica je hrvatske plesne reprezentacije tijekom svoje cijele natjecateljske karijere.

Svojim rezultatima ponosno dodaje pobjedu u showu Ples sa zvijezdama s plesnim partnerom Slavkom Sobinom u prvoj sezoni na Novoj TV, a već u sljedećoj bila je polufinalistica zajedno s Markom Petrićem.

Danas uspješno trenira mlade sportske plesne parove, od kojih su neki već višestruki državni prvaci. Osim sportskog dijela uživa i u podučavanju plesne rekreacije za žene Ladies latin, koja je svakog dana mnogobrojnija, te individualne rekreacije za parove, kao i pripremi mladenca za prvi ples.
 

Najveći plesni show okupit će najjače hrvatske zvijezde i vrhunske profesionalne plesače, koji će plesnim ritmom ući u domove brojnih gledatelja, u još jednoj spektakularnoj sezoni popularnog showa. Svi oni prenijet će nam dio sebe na plesnom podiju u uzbudljivim i zabavnim emisijama uživo iz novog studija Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju