Prepoznajete li ga?

Jedan od najboljih specijalaca u L.A.P.D.-u Paul Cutler odlazi u Detroit na posebni zadatak kako bi vodio pripreme ondašnjeg tima specijalne policije.

Nakon ubojstva nevine žrtve koje se dogodi tijekom izvođenja njihova zadatka, žrtvin partner koji je ujedno i sposobni Vladin agent odlučuje se osvetiti Cutleru i njegovu timu.

Glavnu je ulogu u filmu utjelovio Gabriel Macht, poznati glumac čiju su karijeru obilježile uloge u serijama. U popularnoj odvjetničkoj seriji "Suit" Macht je glumačku postavu dijelio s sadašnjom vojvotkinjom Meghan Markle. Često ističe da je još od djetinjstva želio postati glumac. "Čim sam prvi put došao na set znao sam da je to moj poziv. I danas se bavim poslom kojeg najviše na svijetu volim", rekao je Macht jednom prilikom.

Rođen je u New Yorku, majka mu je kustosica Suzanne Victoria Puller, a otac Stephen Macht također je glumac i on je na njega imao najveći utjecaj pri odabiru karijere. Srednju školu je završio na Beverly Hillsu, a završio je fakultet Carnegie Mellon College of Fine Arts 1994.

Napetu filmsku akciju "S.W.A.T.: Specijalna operacija" ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju