Prepoznatljivo lice s malih ekrana i glas s radija, Frano Ridjan, pridružuje se Igoru Mešinu u voditeljskoj ulozi sedme sezone Supertalenta

Pripreme za sedmu sezonu Supertalenta u punom su jeku.

 


 

''Pa atmosfera je radna... Počeli smo raditi, evo, Frano nam se pridružio, on i ja se moramo još malo uigrati. Naravno, on ima iskustva u tome, mislim da tu neće biti problema i mislim da nas očekuje jedna uzbudljiva i zabavna sedma sezona'', otkrio nam je Igor Mešin.

 

"Spreman sam, jako sam uzbuđen, jedva čekam da sve krene, dva dana me moj dementor i mentor i moja nova simpatija, ispričavam se gospođi Ridjan, Igor priprema za ono najbolje i najgore, kako se nositi u svim situacijama. Istinski se veselim biti dio najgledanijeg projekta. Možda uspijem malo i smršavjeti da bude sve kako spada. Igor mi je dao savjet 'daj samo budi kakav inače jesi, pa ću onda ja morati malo manje raditi', tako da moram priznati da je iskustvo učinilo svoje'', rekao nam je Frano, a Igor je za njega dodao da je brz i spretan.

 

 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju