Na prvom finalnom nastupu Frano i Gabriela izveli su valcer.

Njihovi dosadašnji rezultati su više nego impresivni, oni su u polufinalnoj emisiji osvojili čak devet desetki. Oni odlično brane svoju favorit poziciju i nimalo im ne fali iskustvo eliminacije.

Gabriela i Frano nisu mogli skrivati veselja zbog ulaska u finale. Otvorili su sezonu savršeno i tako su nastavili kroz cijelu sezonu! Stresa je bilo, ali je najviše stresno bilo kada je Frani žena bila u publici. 

Nema koga nisu impresionirali ovim finalnim nastupom! Ovo je zaista bio valcer u novom ruhu koji je ostao za pamćenje. 

Barbarić je napomenuo da televizija nije izgubila boju, već da je riječ o triku, ali dobrom triku.

"Ja bih tebi dala još jedan nadimak. Nisi plesni mačak, nego plesni macan", kazala je Larisa Frani te rekla da su njih dvoje savršen plesni par.

"Prvi ples si odradio skroz mirno i prepušteno. Uživajući u svakom pokretu", komentirala je Franka i rekla da je ovo jedan od tri uspješno odrađenih plesova.

"Najbolji desni okret ove sezone", rekao je Ciboci Frani!

Za inovativni valcer Frano i Gabriela osvojili su ukupno 39 bodova.

Prisjetimo se, prošle nedjelje Frano i Gabriela u polufinalu su izveli tri plesa - tango, slowfox i u plesnoj lutriji izvukli su quicsktep, a unatoč Gabrielinom pogrešnom odabiru kostima, osvojili visokih 39 bodova. . „Dobro branite svoju favorit poziciju, prvi put je u ovom showu otplesan argentinski tango, što zahtjeva veliku vještinu, a vi to imate. Da imam šest desetki, dala bih vam ih šest“, komentirala je Larisa nakon njihovog prvog plesa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju