Frano i Gabriela za ples iskupljenja odabrali su tango.

Par koji jedini među polufinalistima nikad nije završio u eliminacijama, a večeras će ispraviti neke greškice iz prošlosti. Na plesni podij dolaze nam Frano i Gabriela. Žiri im je odabrao ples koji su izveli najlošije. Larisa im je izabrala tango jer je to, po njenom mišljenju, bio ples koji ih je obilježio i bio najslabiji.  

"Meni je bilo jako zabavno na probama i bilo mi je super da sam došla kod vas. Prvi put je u ovom showu izveden argentinski tango, znam da je to bila tvoja velika želja, a on zahtijeva veliku vještinu, koju vas dvoje imate. Sad da ispravim onu šesticu, da imam šest desetki dala bih vam", zaključila je Larisa.

"Ti si tako nekako smiren i zadovoljan dok ovo plešeš tako da je to pravo zadovoljstvo za gledati", istaknula je Franka.

"Rekao si u prilogu šampioni se drže na visini i kad igraju loše, ti vladaš i držiš se visoko i ne igraš loše. Mislim da ti idešu finale", poručio je Igor.

Za ovaj spoj tanga osvojili su od žirija 39 bodova.

 

Prošle nedjelje Frano i Gabriela izveli su valcer te pokrenuli val dobrih ocjena te večeri. Od žirija su osvojili 39 bodova. "Tebe je toliko teško komentirati jer si predobar. Mislim da smo već toliko toga rekli, da smo te toliko nahvalili. Ti si se toliko izdužio u ovoj emisiji, toliko elegantno i mekano plovite da je to fenomenalno gledati. Kao što Maja kaže 'sunce moru putuje' tako i ti putuješ prema polufinalu", istaknula je Franka. Helena Naletilić pridružila im se u drugom dijelu večeri, a s njom su izveli paso doble i osvojili 38 bodova žirija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju