U prvom nastupu Frano i Gabriela izveli su valcer.

U igri je još svega pet parova koji već lagano plešu kao profići. Prvi par je jako opasna kombinacija, oni osvajaju desetke skoro na svakom nastupu. Oni su Frano i Gabriela. Budući da je Frano voditelj, prisjetio se da je jednom prilikom "vodio Euroviziju" na jednom projektu. Misli da je san svakog voditelja odraditi Euroviziju.  

"Ti uvijek nas ostaviš da gledamo, uživamo i dovodiš me do toga da ne mogu više ni ocijeniti. Te podrške ti toliko dobro idu", zaključio je Igor.

"Ovo je bio jedan poletan valcer. Bili su otpjevani jako visoki tonovi, u skladu s tim je bio i ples. Posebno mi se svidjela ova posljednja podrška, to kako ti Gabi vjeruje, kako ti nju vodiš i nosiš. To je nešto što se vježba godinama, a ti si već usvojio", poručila je Larisa.

"Tebe je toliko teško komentirati jer si predobar. Mislim da smo već toliko toga rekli, da smo te toliko nahvalili. Ti si se toliko izdužio u ovoj emisiji, toliko elegantno i mekano plovite da je to fenomenalno gledati. Kao što Maja kaže 'sunce moru putuje' tako i ti putuješ prema polufinalu", istaknula je Franka.

"Meni nije bilo fluidno, grbavo, šepavo mi je sve to izgledalo. Ovaj zvuk publike nisam čuo već nekoliko emisija pa sam isprovocirao. Vidi se da te Gabi dobro pegla, ovu zadnju grbu si izravnao, a i ova prednja ide. Bio si mekan, držanje je sve bolje i bolje. Ali sve u svemu je bilo izvrsno", poručio je Marko.

Od žirija su osvojili visokih 39 bodova. 

Vrckavi jive bio je njihov izazov prošle nedjelje. "Slažem se s Igorom da možemo kupiti ono što prodaješ. Uspio si prodati svoj jive", poručio je Marko nakon nastupa. Za ovaj nastup od žirija su dobili tri desetke, te ukupno 38 bodova. U bitki parova nadmetali su snage s Majom i Markom te odnijeli pobjedu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju