Otkrijte i što je Frano poručio gledateljima.

Poznati voditelj Frano Ridjan uz mentoricu Gabrielu Pilić na samom početku ove sezone „Plesa sa zvijezdama“ pokazao je veliki potencijal. Kroz rizazovne treninge i nedjeljnje nastupe uživo u prošloj je emisiji pokazao koliko napreduje čak i kad su drugi mislili da nema više prostora za napredak. „Meni nisi dosadan s dobrom tehnikom. Taman kad mislim da nema mjesta kod tebe da napreduješ, onda dođeš i pokažeš da si još napredovao. Mislim da ti to leži, to ti je prirodno i to je ono što zapravo sjaji iz tebe“, poručio je Marko Ciboci nakon predivnog slowfoxa.

U napetoj borbi za prolazak u finale na trenutak su ostali zbunjeni, pa je Frano objasnio kako je to izgledalo: „Nismo uopće čuli Tamaru kada je to izgovorila, pa smo bili malo zbunjeni, ali nakon provjere smo počeli skakati i uživali. Baš su nas gledatelji nagradili“, istaknuo je.

Dosad su pokazali da nam pripremaju izvrsne koreografije i nastupe, a Frano nam je otkrio i što možemo očekivati u finalu. „U finalu možemo očekivati da će svi parovi odaditi dobar posao i da gledatelji neće biti zakinuti za dobru zabavu. Gledateljima bih poručio da uživaju, da gledaju tko istinaki dobro pleše i da budu objektivni koliko god navijali za nekog od nas. Nakon 15 tjedana, svatko od nas je apsolutno zaslužio biti na ovome mjestu. Sretno svima i naravno glasajte za PAR 01“, dodao je.

Kako je izgledao njihov put do finala, pogledajte u novom videu.

Ove nedjelje ne propustite spektakularno veliko finale showa. Od 13 parova, u završnici showa ostalo ih je troje, a samo će jedan odnijeti titulu pobjednika! Tko će odnijeti laskavu titulu pobjednika ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju