Frano, Gabriela i Helena plesali su paso doble.

Mentorica našeg kuhara koja je ispala u prošloj emisiji vraća nam se u punom sjaju. Frano, Gabi i Helena izvode prvi trio večeras. Frani je doista bilo zanimljivo imati dvije mentorice. Dobili su poruku podrške i od Marija Mandarića. Tijekom treninga Frano je vježbao i sviranje gitare, inače pomalo svira. Helena je istaknula da očekuje bomba točku 

"Ima ljudi koji bi rekli da staviš dva mentora pored zvijezde da je to jako teško i da može ostati u sjeni. To kod tebe nije slučaj. Baš je bilo wow", istaknuo je Igor.

"Slažem se s Igorom. Wow! Pokazao si jedan totalno drugi karakter, mislim da te ovako ljutog nismo imali prilike vidjeti", poručila je Franka.

"Na početku kada si stajao sam na sredini podija i kada si izvodio pozicije karakteristične za paso ja sam mislio ovo je odlična najava. I onda je došao ples, ja sam očekivao tu kvalitetu dalje u plesu. Bilo je ok, nije kao tvoja solo dionica, no jedna stvar mi je zapela za oko ovdje se vidjelo da točno znaš gdje su ti mentorice, što želiš od njih i to je prvi znak da postaješ dominantan", istaknuo je Marko. 

"Mislim da ste nas sve prosvijetlili. Imala sam osjećaj da plovim zajedno s vama i to je u plesu najteže dobiti. Mislim da su gledatelji preko malih ekrana to osjetili, da ste ih uvukli u televizor", zaključila je Larisa.

Osvojili su od žirija 38 bodova.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju