Lucija Frani: ''Ja da od 16 šibica dobijem svih 16, ja bih se pokrila po glavi i rekla zemljo otvori se.''

Došao je i dan za odabir drugog dueliste. Drele i Frane pridružili su se farmerima za stolom. Kako to obično biva, prije odabira, Drele razgovara s farmerima o tome kako se tko osjeća, o nprethodnim dogđajima ili onima koji će tek uslijediti. Na Drelino pitanje osjeća li se dobrodošlo među farmerima Frane je odgovorio: „Meni je to igra i to je to. Jel oni mene prihvaćaju ili ne prihvaćaju, meni je to tako svejedno. Ja imam svoj stav i to je to.“.

Dok je Frane objašanjavao farmerima za stolom što u Slavoniji znači biti gazda, Lucija se hvatala za glavu i na Drelino pitanje kako bi se osjećala na Franinom mjestu dala odgovor: „Ja da od 16 šibica dobijem svih 16, ja bih se pokrila po glavi i rekla zemljo otvori se.“. Naravno, uslijedila je prepirka između nepomirljivih farmera, no Drele je uspi smiriti tenzije kako se prepirka ne bi razvijala dalje. Pogledajte kako je izgledala prepirka:



Frane je svoju odluku donio prije te je odlučno u dvoboj izazvao Roberta. „Osobno nemam ništa protiv čovjeka. Nekog sam morao odabrati pa sam odabrao njega.“, objasnio je svoj odabir Frane. „Očekivao sam da će me Frane odabrati za drugog duelista i spreman sam u potpunosti.“, prokomentirao je Roberto Franinu odluku te dodao: „i borit ću se što god bude i izabrati nešto najbolje za sebe.“ . Za razliku od Frane s kojim nitko nije išao do duelističke kućice, Roberto je imao društvo koje mu je pomoglo u preseljenju. Roberto se nada pobjedi što pripisuje i svojim godinama i spretnosti.



Mislite li da je Roberto zasluženo postao drugi duelist?

glasova:



Pogledajte kako je izgledao sastanak na kojem je Roberto postao drugi duelist: 



Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju