Saznajte što vas očekuje u novoj epizodi Farme

 U duelističkoj kućici Frane je imao vremena za razmišljanje. „Možda sam previše bio grub. Možda sam previše igrao na tu kartu.“, zaključio je Frane te dodao kako ne može odmah steći prijatelje. „Testiram ga godinu, dvije dana.“, objasnio je Frane koliko traje njegov proces stjecanja prijatelja te dodao kako se od farmera povezao s Jasminom. Što Frane misli o ostalim farmerima, doznajte u večerašnjoj epizodi Farme!

Kalkuliranje među farmerima je počelo. Jasmin, Edita i Štefica komentiraju koga bi Frane mogao izazvati u dvoboj s obzirom na to da je rekao da će odabrati nekoga sebi ravnog. Farmeri se pitaju je li Frane uopće toliko snažan koliko to tvrdi. „Vidjeli smo tko može dići ono debelo deblo i tko može nacijepati drva. Što smo kod njega vidjeli? Daščice je ispilio, pa to i ja ispilim! Ako ćemo se po tome mjeriti, ja mogu s njim na pilu.“, komentirala je Edita. Tko će biti Franin protivnik u dvoboju, ostaje nam za vidjeti.

Najzanimljivije trenutke jučerašnjeg dana pogledajte u galeriji:

Hit show 'Farma' pratite u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr, a farmere možete gledati i 0-24 na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju