Fran i Rebecca plesali su valcer.

On ima pojavnost, senzualnost i originalni bjelovarski šarm. Ovim nastupom Fran i Rebecca idu spasiti svijet. Malo mu je teško spojiti valcer i ovu vrstu filma, ali nema toga što uz partnericu ne može postići.

"Bilo je dojmljivo i bio si tu za Rebeccu i kroz ples i kroz podrške. Trudiš se i željela bih ti dati do znanja da se to vidi i da moraš tako dalje. Ja ću biti tvoj vjetar u leđa večeras", komentirala je Franka.

"Ja vidim tu prisutnost, ali još uvijek stojim kod toga - radi na tehnici. Zaljubi se i taj dio senzualnosti dovedi još malo u ples", istaknuo je Igor.

"Ja sam rekla do sada puno stvari, puno uputa, kritika, spominjali smo i šarm kojega je danas bilo. Ali četvrta je emisija i očekujemo od tebe da to bude još bolje", poručila je Larisa.

"Ja sam prošlu epizodu rekao da se plesači trebaju prestati oslanjati na fizički izgled oa ću to ponoviti. Očito imaš problema s formom, ali i to se da riješiti", zaključio je Marko. Osvojili su 17 bodova žirija.

 

Prošle nedjelje za rumbu su Fran i Rebecca od žirija osvojili 18 bodova žirija. „Mislim da je kod tebe ključno što nedostaje samopouzdanje, toga treba biti. Nema straha. Pohvalila bih podrške i također mislim da je ovo najbolje od tebe dosada“, poručila im je Franka.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju