Opravdali su ime svog kluba!

Plesna skupina Force Celje ponovno je oduševila svojim nastupom. Deset godina zajedništva itekako je vidljivo na pozornici u svakom njihovom ujednačenom pokretu. S obzirom na to da je Davor nakon audicije priznao da su mu, kad su tek došli na pozornici, djelovali kao etno skupina koja ide na pecanje, a Maja primijetila da imaju previše robe za njen ukus, mladi su plesači prilagodili svoje kostime. Makli su čak jedan sloj odjeće - prsluk, a za finale najavljuju više!

Maja je usporedila njihov polufinalni nastup s audicijskim: „Ovaj je još snažniji, još energičniji i bolji. Došli ste s ozbiljnom dozom force!“. Svoj poduži komentatorski blok Fabijan je završio zaključkom: „Svatko je za sebe, a nevjerojatno ste zajedno!“.

Force je sastavljeno od dvije riječi – FOR kao formacija i CE kao Celje, a osim toga i Force označava snagu. Glavni moto grupe je biti ponizan, poštovati druge i biti lojalan. Voditelj Miha ih opisuje kao paletu s bojicama, svaki je poseban na svoj način. Vole biti originalni, što je po njima teško u svijetu plesa jer je sve već viđeno. Dok smišlja plesne korake Miha uvijek na ploči skicira pozicije svih članova i nakon toga smišlja pokrete. On to objašnjava kao da je cijeli tim jedno tijelo, gdje su stariji članovi kosti, mlađi su mišići, a on je mozak.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju