Danijela je opipala njegov isklesani torzo!

„Na Supertalent sam se prijavio da pokažem da sam najbolji u Hrvatskoj u pole danceu!“ kazao je 23-godišnji Petar Bruno Basić, fitnes trener iz Zagreba čija točka akrobatskog plesa na šipci nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Iako se prije bavio trčanjem na duge pruge, danas mu istinsko zadovoljstvo pruža pole dance i street workout. Tijelo poput grčke skulpture zaintrigirat će publiku, ali i žiri od kojih će najmanje imuna ostati Danijela.


Ja bih samo pipnula je li to boli, ja to nisam nikad vidjela u životu!“ zamolit će Danijela Petra Bruna da mu opipa trbušne mišiće.


Na pozornicu Supertalenta stat će i Danko Ažić iz Rijeke, a žiriju će se predstaviti kao Miroslav Ćiro, Zdravko Mamić, Tomislav Karamarko i Stoka, a da uzbuđenje bude veće, ovaj vrsni imitator pripremit će točku s recitacijom pa će tako gledatelji imati jedinstveno priliku doznati kako bi to zvučalo da Ćiro, Mamić i Karamarko zarepaju. Uz sve to, simpatični Danko posvetit će par stihova i svakome od žirija i voditelja Supertalenta. Dok će Danko imitirati poznate osobe iz javnog života, Čileanac Miguel Concha Carrasco žiriju će se predstaviti kao Michael Jackson i koreografijom na pjesmu 'Billy Jean'. “Supertalent mi je velika prilika da ljudi vide čime se bavim i što volim!“ rekao je Miguel koji Michaela Jacksona imitira od svoje pete godine.

Iz Dubrovnika na audiciju u Split došla je i Plesni studio Lazareti čija će plesna točka toliko oduševiti žiri da će Danijela poželjeti biti dio njihove ekipe. Karakterom i tehnikom, tvrde plesačice, razlikuju se od ostalih plesača i plesnih skupina, a najviše pohvala očekuju od Mislava Čavajde.


Svoje mjesto u showu pokušat će osigurati i Puhački orkestar KUD Hartić iz Tisnoga, koji će Mariju ispuniti veliku želju – da dirigira orkestrom. Martinino oštro oko zapazit će među članovima orkestra i Franu Lučića, jedinog preživjelog vatrogasca kornatske tragedije. Kako se Mario snašao kao dirigent i je li dobro ravnao svojim orkestrom, ne propustite doznati ove nedjelje!

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju