Veliku završnicu pogledajte u četvrtak, 14. lipnja na Novoj TV.

 Dramska serija 'Čista ljubav' koja je gledatelje oduševila napetom radnjom, emotivnim scenama i izvanrednim glumačkim licima dobit će svoj zaključak u četvrtak, 14. lipnja. Ova serija rušila je rekorde gledanosti i kontinuirano je bila na samom vrhu ljestvice najgledanijih programa na svim televizijama.

U prosjeku je seriju pratilo više od 661 tisuće gledatelja, a ostvarila je u prosjeku 39,6 posto udjela u gledanosti*. Lansiranju 'Čiste ljubavi' u vrh gledanosti sasvim su sigurno doprinijeli i članovi glumačke ekipe koju čine Ksenija Pajić, Janko Popović Volarić, Tara Rosandić, Sanja Vejnović, Momčilo Otašević, Olga Pakalović, Nives Celzijus, Mladen Vulić, Velibor Topić, Csilla Barath Bastaić, Lana Gojak, Ljubomir Kerekeš, Andrej Dojkić, Slavko Sobin, Sementa Rajhard i brojni drugi. U finalnom tjednu ove hit serije Nove TV čekaju nas novi uzbudljivi obrati i napete situacije, a uzbudljive epizode nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

U finalnom tjednu Dominikove kriminalne radnje doći će u javnost i postati glavna vijest. Tomo će tada postati heroj, a Dominika će stići ruka pravde.

Goga će shvatiti da je bila u krivu u vezi Andrije, a Profesor od Edite saznaje da je Andrija čitavo vrijeme pomagao Tomi. Hoće li se otac i sin tada napokon pomiriti i oprostiti jedan drugome. Na granici života i smrti, Ranko u komi ima halucinacije o Snježani, a u isto vrijeme svojim nesebičnim djelom iz ponora smrti izbavit će ga upravo Tomo.

Tri tjedna kasnije, Tomo će dobiti odlikovanje jer je zaustavio Dominika u zlim namjerama, a Ranka će nakon izlaza iz bolnice upitati hoće li mu biti kum na vjenčanju.

Na dan vjenčanja Tome i Sonje, za vrijeme pripreme vjenčanja Sonja, Jasna i Vlado će se u emotivnom trenutku prisjetiti Milana. Ranko i Tomo u to će vrijeme otići na očev grob, gdje će Ranko iznijeti Tomi zanimljiv prijedlog.

Tko će se vratiti u Vrhovac? Kako će loši predosjećaji utjecati na ceremoniju vjenčanja Tome i Sonje? Što će kod Ranka izazvati gnjev i srdžbu? U velikoj finalnoj epizodi gledatelji će vidjeti radnju koja se događa šest mjeseci nakon vjenčanja. Vidjet ćemo Štefa na novom poslu, a Andrija će dovesti glazbenog menadžera iz Zagreba koji nudi Emini pjevačku karijeru.

Kako će izgledati Tomin i Sonjin život nakon vjenčanja, što će biti s Tominim poslom te hoće li Ranko dobiti odgovor na pitanje koje ga muči, doznat ćemo u velikom finalu napete serije 'Čista ljubav'.

Veliko finale serije 'Čista ljubav' ne propustite pratiti u četvrtak, 14. lipnja na Novoj TV!

*Podaci
Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 10.09.2017. – 06.06.2018; Ciljna skupina: 4+

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju