Simpatična, pozitivna i uvijek nasmijana Paola Valić Bekić ispričala nam je svoj put do finala te podijelila bojazan od velike uloge koja ju očekuje…

''U finalu ću utjeloviti Celine Dion. Mislim da je to dovoljno za reći i da ne trebam ništa dodati'', uznemireno je rekla Pola svjesna zahtjevnosti zadatka.

''Ona je jedna od najprodavanijih ženskih vokala ikada, ma uopće mi nije bed, nemam tremu i nije frkica'', duhovito je komentirala.

Ova kanadska pjevačica koja je prodala preko 200 milijuna albuma širom svijeta ima jako lijep i specifičan vokal, ali Paola naglašava kako ni njeni raniji zadaci nisu bili jednostavni.

''Celine je baš the zadatak, međutim, ima nešto dobro u svemu tome. Kad se vratim nazad sjetim se Tine Turner i Sije i En Voguea koji su isto bili zadaci. Možda drugačiji stil i vrsta pjevanja, ali nije bilo lako. Sada imam sreću da sam cijeli život bila u klasičnom pjevanju i Celine dosta koristi to pjevanje'' kaže Paola.

''Ovo je za mene već uspjeh i pobjeda. Sve dalje bio bi šlag na torti, a nekada u životu dobiješ šlag, nekad ne''.

''Samoj sam sebi rekla da ako uz ovaj umor i iscrpljenost uspijem izvesti sve ono što sam planirala sama ću se sa sobom rukovati''.

via GIPHY

''Očekivanja nemam i za mene je ovo ogroman uspjeh. Zadovoljna sam što sam tu gdje jesam, trebalo je doći do toga, a došla sam tako što sam se u svakoj transformaciji maksimalno dala i trudila'', zaključila je ova blogerica i radijska voditeljica.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju