Maja Bajamić jedna je od finalista showa 'Tvoje lice zvuči poznato' koja se već sutra natječe za laskavu titulu najbolje pete sezone showa!

Amel Ćurić, Katarina Baban, Paola Valić Bekić i Maja Bajamić u finalu su pete sezone showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.


 

Sutra od 20 sati saznajemo tko će od njih držati pobjedničku plaketu i zaslužiti titulu najbolje ili najboljeg pete sezone showa!

Prepoznajete li koga će Maja Bajamić utjeloviti u finalnoj emisiji?

glasova:

U posljednjoj, finalnoj, trinaestoj, emisiji showa Maju Bajamić će se na pozornici pojaviti kao Catherine Zeta Jones iz mjuzikla Chicago.

''To je nevjerojatan mjuzikl koji preko 20 godina svaku večer igra u New Yorku. Ima pjevanja, plesa, dobre glazbe, pozornica će biti puna i prštat će od energije. Prvi ću puta imati akrobacije koje ću izvoditi sa plesačima i na sceni'', ispričala je Maja.

Ova je profesionalna pjevačica od samih početaka davala svoj maksimum i srčano ulazila u svaki pojedini lik koji je utjelovljavala.

''Još ću jednom dati sve što imam - ovaj put najviše do sad. Započela sam i završit ću jako!'', kaže Maja koja je pobijedila u prvoj emisiji kada je bila Aretha Franklin.

''Ovaj show mi je omogućio priliku da pokažem što sam do sad naučila'', ističe. ''Prošla sam sito i rešeto u showu'', kaže Maja koja je ove sezone u čak tri emisije odnijela pobjedu.

Najprije kao Aretha Ftanklin, zatim kao Michael Jackson te u prošlotjednoj emisiji kada je utjelovila Indiru Levak, nekadašnju frontmenicu grupe Colonia.

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju