Lijepa i talentirana glumica i dizajnerica Katarina Baban otkrila nam je da je oduvijek priželjkivala finale i što misli o svojoj posljednjoj ulozi u showu.

U liku Britney Spears Katarina Baban posljednji će put nastupiti u petoj sezoni na daskama showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

''Britney volim od malih nogu i jako mi je drago što mi ju je gljiva dodijelila. Koreografija mi je sad u redu. Prije ovog natjecanja bi mi bila teška, ali kroz trening koji sam imala tijekom ove sezone dosta sam je brzo svladala. Jedino se nadam da će i vokalno sve biti kako treba'', ispričala je.

Zanimalo nas je mogu li njen nastup i pjesma biti pobjednički. ''Svaka od ove četiri izvedbe finalista može biti pobjednička. Sve su jako dobre, različite su u potpunosti, puno je tu faktora'', kaže Katarina.

Iskreno nam je priznala kako je od samih početaka priželjkivala finale i kako je za nju sam ulazak među prvih četvero potvrda cijele sezone i cijelog rada. ''Zadovoljna sam, a sad što bude, bude'', kratko je komentirala.

''Radila sam na tome da svaki nastup budem sve bolja. S druge strane, kad nekad misliš da si razvalio ispadne da nisi. Puno je tu faktora. Tu su i drugi su kandidati i nikad se ne zna ni kako će njihovi nastupi izgledati'', zaključuje Katarina.

U finalu su opcije sužene i samo se četiri kandidata bora za titulu kraljice ili kralja transformacije!

via GIPHY

Hoće li Katarina Baban, Amel Ćurić, Paola Valić Bekić ili Maja Bajamić to postati doznajte ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju