Matteo Cetinski novi je pobjednik u dvanaestoj, pretposljednjoj epizodi najgledanijeg glazbeno zabavnog showa 'Tvoje lice zvuči poznato' čime je sebi osigurao mjesto u finalu.

Priliku za pobjednika ili pobjednicu treće sezone dobili su i Ana Maras Harmander, Lana Jurčević i Damir Kedžo koji će iduće nedjelje u finalnoj emisiji prirediti pravi spektakl. Ostali kandidati također će nastupiti i to u duetima.

Matteo je u predfinalnoj epizodi kao Goran Bare apsolutno sve oduševio. Potpuno se uživio u njegov lik te sjajno izveo pjesmu Gorana Barea & Majke, 'Teške boje'. Imitacija je ostavila snažan dojam na publiku, ali i žiri i kolege koji su ga nagradili titulom pobjednika emisije. Matteo je kao pobjednik odabrao udrugu „Pčelice“ iz Gospića kojoj će Nova TV donirati 10 000 kuna.



Fil Tilen
je ponovno bio dobro raspoložen, ovaj put u ulozi Ricka Jamesa. Izvedbom pjesme 'Super Freak' zauzeo je drugo mjesto u ukupnom poredku emisije. „


Sjajna je ponovo bila Lana Jurčević, koja je izborila finale ove sezone. Imala je težak zadatak imitacije Beyonce, ali je unatoč tome sjajno izvela pjesmu 'Run The World'.


Damir Kedžo, jedan od četvero finalista sezone, donio je pravi vokalno scenski spektakl kao Lady Gaga. Izveo je poznatu pjesmu 'Papparazzi' i zabavio žiri i publiku.
 


 


Filip Dizdar je donio impresivnu imitaciju Vinka Coce i izvedbu pjesme 'Vilo moja'.





Ana Maras Harmander je ponovo donijela sjajnu imitaciju, ovaj put Meghan Trainor i izvedbu pjesme 'No'.



 


Žanamari se ovaj put našla u ulozi Brune Marsa te sjajno otpjevala pjesmu 'Locked Out of Heaven'.

Hana Hegedušić je ovaj put donijela sjajnu zabavu izvedbom 'Wake Me Up Before You Go Go' grupe WHAM.


U finalnoj epizodi iduće nedjelje očekuju nas fenomenalne zabavne transformacije. Duet Al Banoa & Romina Power otpjevat će zajedno Hana Hegedušić i Fil Tilen, dok će u drugom duetu Žanamari i Filipa Dizdara pjevati kao Magazin & Lidija Horvat Dunjko. Matteo će za pobjedu pjevati ka Elvis Presley, a Damir Kedžo kao Mariah Carey. Lana će u finalnoj emisiji biti Siniša Vuco, a Ana Maras Sophia Loren.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju