Posljednja epizoda sezone iznimno popularne serije 'Istanbulska nevjesta', koju će gledatelji moći vidjeti ovoga petka na Novoj TV, donijet će nevjerojatan obrat.

U napetoj priči o ljubavi u starom konaku koji krije mnoštvo tajni, skromna djevojka Sureja (Asli Enver) i bogati biznismen Faruk (Özcan Deniz) zbog svoje su romanse koja prkosi običajima sredina iz kojih potiču, morali podleći brojnim iskušenjima.

U velikoj završnici sezone gledatelji će doznati kakav potez će povući Džan radi boli zbog Begumina gubitka te rastave Dilare i Faruka. Adema čeka otkriće velike tajne koju je Rejhan godinama uspješno čuvala od njega, dok će Garip biti na rubu smrti.

Ni Senemina djevojačka zabava neće proteći mirno, već će neočekivan događaj još jednom uzburkati strasti. Erhanov dolazak neće značiti mir za Ipek i Fikreta, već upravo suprotno. Dvojac će ponovno biti na kušnji. No najvažnije, Adem će skupiti snage te se suočiti s Rejhan. Propitkujući sebe i svoje odluke koje je donosio kroz život, bit će na liniji odluke kako nastaviti dalje.


 

Što će biti s glavnim junacima? Hoće li strastvena ljubav Sureje i Faruka uspjeti nadići brojne barijere koje stoje između njih ili će im sreća i ovoga puta izmaknuti?


 

Što donosi posljednja epizoda sezone napete 'Istanbulske nevjeste' ne propustite pogledati u petak, 1. lipnja u 21:15 na Novoj TV, a već od ponedjeljka 4. lipnja gledatelji će u istom terminu moći pratiti novu tursku dramsku seriju 'Djevojka sa sela'.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju