Zadnja epizoda bila je najgledaniji format dana!

Zadnja uzbudljiva epizoda sezone popularne serije 'Tuđi život' koju su gledatelji imali priliku pogledati u četvrtak 21.srpnja bila je  prema rezultatima gledanosti najgledaniji format dana. Uz posljednju epizodu najgledanije serije u 2016. godini, 'Tuđi život' bilo je tada više od 518 tisuća gledatelja. Posljednja epizoda sezone ostvarila je zavidnih 41,7 posto udjela u gledanosti.


Jedinstvene intrige, spletke, obrati, ali i prekrasna topla priča o neizmjernoj roditeljskoj ljubavi bili su glavni sastojci ove jedinstvene hit serije koja je osvojila cijelu Hrvatsku. Od samog početka emitiranja ju je u prosjeku pratilo više od 673 tisuće gledatelja, a serija je s obje sezone ostvarila 38,1 posto udjela u gledanosti.


Posljednja epizoda druge sezone donijela je brojne rasplete, ali i ostavila neka pitanja otvorena. Nakon što je Dilara odlučila zauvijek otići od Haruna, gđa Mahide uspjela joj je dokazati kako je zapravo ona krivac za sve spletke te da Harun nije bio dio njezinih podlih planova. S tim saznanjem, Dilara s Harunom započinje novi život. Novi život, odlučila je započeti i Džansu s Denizom. Iako ni Džihan ni Ozkan nisu znali za njihov plan, Džansu je odlučila u tajnosti reći svoje sudbonosno da Denizu. Dok je pred njih dvoje put u bračnu luku, nad Džihanom su se nadvili crni oblaci. Nakon što je saznao da je njegov otac zataškao ubojstvo njegove sestre, Rahmi je odlučio oduzeti si život, no u trenutku u kojem su se on i Džihan otimali za pištolj, ušla je Ajše koja je postala žrtva ovog obračuna. S druge pak strane, nakon saznanja da njezin ljubljeni Ozgur čeka dijete s drugom, Hazal u naletu bijesa poseže za nožem koji završava u Ozgurovom trbuhu. Je li Hazal ubojica? Kakve će sve posljedice imati Džansuina i Denizova odluka? Kako će se Džihan nositi sa svime što se dogodilo, odgovori su na koje će gledatelji morati pričekati do nove sezone koja se tek snima u Turskoj.

Izvor: AGB Nielsen, 04.01.2016 - 21.07.2016.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju