Ne propustite veliku završnicu turske uspješnice 'Tuđi život'!

Uz zanimljive i intrigantne epizode posljednje sezone serije 'Tuđi život' u prosjeku je bilo gotovo 568 tisuća gledatelja te je serija ostvarila udjel u gledanosti od 36,6 posto. Ovoga petka, u velikoj završnici doznat ćemo kakav će završetak dobiti serija koja je svojom napetom radnjom i živopisnim likovima svakodnevno intrigirala gledatelje ispred malih ekrana.

Kroz treću sezonu 'Tuđeg života' gledatelji su mogli pratiti neočekivani razvoj događaja koji su uslijedili nakon što je Džihan izgubio još jednu voljenu ženu, Ajše, te se odlučio pritajiti u gradiću na obali i prepustiti tvrtku Hazal i Ozanu. Džihana su Harunove i Mahidine spletke natjerale na povratak u Istanbul, gdje je bio prisiljen suočiti se s novonastalom situacijom u obitelji – Džansu se u tajnosti udala za Deniza, a zatim zatrudnjela i ubrzo izgubila dijete.

To je uzrokovalo nove nedaće osobama koje su joj bile najveća podrška, u Dilarin i Harunov život nenadano je ušla Dilarina zavidna sestra Asuman koja je čvrsto odlučila zagorčati život vlastitoj sestri, i to uz pomoć Dilarine bivše najbolje prijateljice Džandan, a Hazal je pronašla ljubav u Damiru, opasnom čovjeku koji predstavlja veliku prijetnju za sve Gurpinare.

Ozan je u međuvremenu saznao da mu je Harun biološki otac i, ne sluteći da ima posla s ubojicom vlastita oca, ušao je u suradnju s Damirom nauštrb Džihana.

Nakon Hazalina pokušaja tajnog vjenčanja s Damirom, Dilara je upucala Damira, a Rahmi je pred policijom preuzeo krivnju. Damir čak i nakon ranjavanja odbija odustati od Hazal, pa se još jednom sukobljava s bijesnim Džihanom.

U međuvremenu, Ozan napokon saznaje za Damirove spletke. Jedina osoba koja još mora doznati istinu o njemu je Hazal, no hoće li je to spriječiti da se zauvijek oprosti od čovjeka s kojim je bila spremna provesti život?

Džansu odlazi na operaciju u Ameriku i njezino se zdravstveno stanje poboljšava, a sretan završetak smiješi se i Džihanu i Dilari, koji su kroz sve poteškoće koje su zajedno proživjeli tijekom proteklih mjeseci obnovili svoju ljubav. Iako će se u njihovoj kući vraćati mir, izvan njihova doma odvija se prava drama…

Hoće li svi likovi doživjeti rasplet kojem su se nadali? Ne propustite doznati u velikoj završnici turske uspješnice 'Tuđi život', u petak, 16. lipnja, na Novoj TV, a propuštene epizode potražite na OYO

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 3 travnja do 9. lipnja 2017.
Ciljna skupina: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju