Ne propustite!

Finale uspješne serije 'Istanbulska nevjesta', koju će gledatelji moći vidjeti u srijedu 10. srpnja na Novoj TV, donijet će emotivan rastanak, ali i veliko iznenađenje u obitelji.

U velikoj završnici gledatelji će se oprostiti s jednim od najvažnijih likova. Esma Boran, nakon duge bolesti, dočekala je očekivani kraj. Iako se obitelj Boran teško nosi s Esminom smrću, Esma se na boljem mjestu susreće s Garipom, svojom vječnom ljubavi. Život nakon Esmine smrti nastavlja dalje, a svatko od ukućana se s tugom i gubitkom nosi na svoj način. Adem, Akif i Fikret nastavljaju voditi uspješnu tvrtku, a Sureja se posvećuje svojoj glazbenoj karijeri, dok Faruk vodi svoj restoran i okreće se obitelji. Guneš i Dilara postaju dobre prijateljice, a Dilara i Mert njeguju svoju sretnu vezu. Mert čini iznenađujući potez i na romantičnoj večeri zaprosi Dilaru nakon dugogodišnje veze. Akif i Senem žive u skladnoj obitelji sa sinom koji je postao pravi glazbeni genij.

Sedam godina od Esmine smrti u konaku je gotovo sve isto, ali svi se još uvijek srcem punim ljubavi prisjećaju sultanije Esme. Surejin je rođendan, a njoj više nego ikada nedostaje Esma. Na velikom slavlju cijelu obitelj očekuje veliko iznenađenje, posljednje koje je Esma priredila za svoju obitelj.

Finale serije 'Istanbulska nevjesta' ne propustite pogledati u srijedu, 10. srpnja na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju