U petak, 4. listopada u 18:15 gledatelje Nove TV očekuje veliko finale turske uspješnice 'Fazilet i njezine kćeri' koja je uz male ekrane prikovala gledatelje brojnim tajnama i intrigama.

 Velika završnica bit će prepuna neočekivanih obrata i emotivnih trenutaka koji će otkriti sudbinu gospođe Fazilet i njezinih kćeri te cijele obitelji Egemen.

Tijekom emitiranja, gledatelji su upoznali lik ambiciozne gospođe Fazilet, koja je zbog sna o bogatstvu i boljem životu bila spremna učiniti sve. Spletom okolnosti, u njihove se živote uplela imućna obitelj Egemen koja je u potpunosti promijenila njihove sudbine. Život u trošnoj kući uskoro su zamijenile životom u luksuznoj vili. No, otvorivši vrata vile, otvorila su im se i vrata mračnih tajni i spletki.

Nakon brojnih uspona i padova koje je doživjela, Fazilet je napokon naučila vrijednu lekciju i sada je spremna svojim kćerima biti majka kakva nikad nije bila. Dok se jedna kćer bori za sudbinu svog djeteta, druga se bori za voljenog čovjeka, a Fazilet je spremnija nego ikad zaštititi njihove želje. Jagiz, ranjen mračnom istinom iz prošlosti, preispituje vlastiti identitet, a Hazan se svim snagama trudi opravdati svoje postupke dok je noge same vode prema vlastitoj istini. Jagiz korak po korak otkriva mračne istine zakopane u prošlosti i istovremeno čvrsto odlučuje da će se suočiti s njima. Sinan također otkriva istinu koja je pogubna za njega. Uslijed spletkarenja i izdaje, shvaća da je ostao potpuno sam nakon što su mu svi okrenuli leđa. Edže se susreće s prijetnjom po imenu Selin koja napada ono što je Edže najvrijednije. No Selin čini iznenađujući potez i prouzrokuje ogromnu tragediju. Slična sudbina zadesi i Jasemin čija priča također završava tragično, ali iz plemenitih razloga. Nakon mnogih gubitaka, svaki član obitelji oporavlja se naučivši važnu lekciju, a gospođa Fazilet iz vile odlazi promijenivši živote svih koje je dotaknula, uključujući svoje kćeri.

Finale serije 'Fazilet i njezine kćeri' ne propustite pogledati u petak, 4. listopada u 18:15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju