Damir Poljičak ispunio si je veliku želju i na jedan dan postao Pavarotti, dok je u drugoj sezoni ta čast pripala Luki Buliću.

Oduševljenje, sreću i nevjericu na pozornici showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' proživljavao je Damir Poljičak kada je saznao da će utjeloviti velikog tenora Luciana Pavarottija.
 

Obzirom na to da je uloga Pavarottija bila Damirova želja od samih početaka sudjelovanja u showu bilo mu je postavljeno pitanje je li za njega izvedba pjesme 'Caruso' finale prije finala.

Rekao je kako nije iz razloga što je taj nastup bio za njegovu dušu te da se ne nada i ne očekuje pobjedu, no vi ste izglasali kako je to bila najbolja Damirova točka do sada.

Međutim, upravo u liku Pavarottija tijekom emitiranja druge sezone pobijedio je Luka Bulić koji je oduševio pjesmom ''Nessun dorma''.

Maska, gestikulacije, vokal i emocija bili su toliko približni ovom eminentnom talijanskom tenoru da su članovi žirija, ali jednako tako i publika bili dirnuti.

Tko je bolje utjelovio Luciana Pavarottija?

glasova:

Oba su se kandidata pokazala kao sjajni interpretatori, vrhunski glumci i predani ulozi koju su utjelovili, a nas zanima tko vam je za nijansu bili vjerniji originalu.




Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju